3 DERECE ELDE ETTİLER

 Sakarya’nın Hendek ilçesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Karate Ligi Turnuvasına katılan Bozüyüklü karateciler 3 derece elde etmeyi başardı.  

SPOR MUHABİRİ
SPOR MUHABİRİ
27 Şubat 2018 Salı 16:34
120 Okunma
3 DERECE ELDE ETTİLER

 Sakarya’nın Hendek ilçesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Karate Ligi Turnuvasına katılan Bozüyüklü karateciler 3 derece elde etmeyi başardı.  


  İller arasında düzenlenen turnuvanın yer aldığı salon Afrin’de yapılan Zeytin Dalı harekâtına destek veren pankartlarla doluydu. Yapılan seremoni ile tüm sporcu ve veliler ellerinde Türk bayrakları ve hep bir ağızdan ‘’dün Çanakkale’deydik bugün Afrin’deyiz’’ diyerek Mehmetçiğimizin yanında olduklarını anlamlı bir şekilde gösterdiler. Pankartlar arasında Bozüyük Belediyesi adına da bir pankart vardı. Dereceye giren sporcular ellerinde zeytin dalı ile kürsüye çıktılar. Bu anlamlı turnuva da Bozüyük ilçesinden 7 sporcu katılarak 3 derece elde etmeyi başardı.


  Antrenör Memduh Sakarya “Bu anlamlı turnuvaya katılmak çocuklarımızın milli şuuru açısından çok önemliydi ve bizler üç derece elde ederek bu turnuvayı kendi adımıza taçlandırdık. Bizlere destek verenlere teşekkür ederiz. Başarılarımızın desteklendikçe artacağına inanıyoruz’’ dedi.
  Turnuvada Fatmagül Kayan 2009 doğumlu minik bayan +35 kg ikincisi, Ömer Emin Aydemir 2010-2011 doğumlu minik erkek +30 kg üçüncüsü ve Mustafa Metin Kaya 2003-2004 doğumlu Ümit Erkek 52 kg üçüncüsü oldu.

Anahtar Kelimeler:
BilecikSporHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.