BEŞİKTAŞ'A BÜYÜK MÜJDE

Daha önce bir ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklanan Beşiktaşlı futbolcunun 18 Mart tarihindeki kritik karşılaşmada özel bandajla forma giyme ihtimali belirdi

SPOR MUHABİRİ
SPOR MUHABİRİ
09 Mart 2018 Cuma 15:00
142 Okunma
BEŞİKTAŞ'A BÜYÜK MÜJDE

Daha önce bir ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklanan Beşiktaşlı futbolcunun 18 Mart tarihindeki kritik karşılaşmada özel bandajla forma giyme ihtimali belirdi.

Fenerbahçe ile oynanan ve 2-2 sonuçlanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında sağ ayak başparmağı kırılan, yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Pepe'den Beşiktaş teknik heyetine iyi haber geldi.

ÖZEL BANDAJLA OYNAYACAK

 Trabzon deplasmanında takımdaki yerini alamayan yıldız futbolcunun, yarınki Gençlerbirliği maçında da oynayamayacağı ancak 18 Mart'ta Başakşehir'e karşı özel bandajla mücadele edebileceği belirtildi

 ŞENOL GÜNEŞ SICAK BAKMIYOR

 Pepe'nin 14 Mart'ta Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçında da hocasından görev istediği, futbolcularını tam iyileşmeden sahaya sürmemesiyle bilinen teknik direktör Şenol Güneş'in ise buna sıcak bakmadığı ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
BilecikHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.